fbpx

WEBDESIGN & ONLINE MARKETING

DOMEIN REGISTRATIE, WEBDESIGN EN ONDERHOUD, EMAIL MARKETING, GOOGLE ADWORDS, SEO, FACEBOOK, INSTAGRAM, …

Snel, sneller, snelst. Met de uitkomst van 4G en 5G, gaat internet als nooit tevoren. Uw online aanwezigheid is anno 2020 een prioriteit geworden en haast niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Gebruikers willen u vinden, en dat op de meest gemakkelijke en efficiënte manier: het internet. Daarom is het voor uw merk of bedrijf belangrijk ook in de online markt te concurreren met uw tegenstanders.
Enkel een mooie website hebben trekt geen bezoekers aan. Hiervoor hebt u een strategie nodig. Om deze strategie uit te bouwen, focust JDM zich op het ontwikkelen van een website die zowel technisch in orde is, als ook inhoudelijk. Heeft u binnenkort een website nodig, start u een webshop op of bent u op zoek naar een ontwikkelaar voor uw campagnesite? Dan bent u bij JDM aan het juiste adres. Buiten de creatie van uw website en het lanceren van uw online aanwezigheid, staan wij ook in voor een full service & technisch support. Zo blijft uw website steeds up-to-date.
Website gelanceerd? Super, dan is het tijd voor het andere luik, namelijk uw online aanwezigheid onder de loep nemen. Afhankelijk van waar uw bezoekers zich actief bevinden, verzorgt JDM uw social media campagnes. Hiervoor schakelen we verschillende kanalen in (Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin), en vergeten we uiteraard Google niet (SEA). Zo streven we uw doelgroep zo kostenefficiënt mogelijk te bereiken, meten we welke boodschappen & kanalen het beste werken en maximaliseren we het rendement van uw advertentiebudget.
Bekijk hieronder het overzicht van wat we voor u kunnen betekenen!

OFFERTEAANVRAAG

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Geen producten in je winkelmand.